torsdag den 22. april 2010

Kvansnaps

Jeg har en kvan, den er lidt forkølet og det er den altid da den simpelthen ikke kan have det fugtigt nok på denne sandjord.
Den bliver aldrig ret stor og den plejer at sygne hen i løbet af sommeren.
Men her i foråret laver jeg mig en kvansnaps og det er en herlighed.
Jeg plukker en stilk med blad og stopper på en flaske snaps.
Så smager jeg jævnligt på den og når jeg syntes at den er allerbedst, tager jeg stilken op og så er den klar til sommeren.

2 kommentarer:

  1. Det ser godt ud. Min kvan blev sået i efteråret så den er kun to centimeter høj. Planen er at den skal bruges i rabarbersaft - engang.

    SvarSlet
  2. Jeg har en kvan stående - den har optimale betingelser med både masser af sol og ikke mindst konstant fugtig muld/lerjord. Den bliver hvert år ca. 2 meter høj og giver glæde til både syltet kvan, snapse og andre spændende ting :)

    SvarSlet